Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

КУХНЕНСКИ ШКАФОВЕ  »  КУХНИ  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Кухненски шкафове, снимка - към мебели

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Кухненски шкафове. Видове кухненски шкафове. Кухненски шкафове - размери, модели и цветове. Снимки на кухненски шкафове, галерия шкафове за кухня.


Кухненски шкафове.

Кухненски шкафове

Снимка на стилни кухненски шкафове.

Магазин “Кухни за теб” предлага богат избор от кухненски шкафове, с разнообразни профили, дизайн и цветове - горни кухненски шкафове, долни кухненски шкафове, колонни кухненски шкафове (кухненски килери), ъглови кухненски шкафове и други модели шкафове за кухня.

Кухненските шкафове са мебели, които определят до голяма степен облика на кухнята. При изборът им, ние трябва да се подберем внимателно не само техния дизайн, съответстващ на цялостния стил на кухненския ъгъл, но и да преценим техните размери и места, съобразно архитектурата на кухнята, ВиК пакета в нея и елементите на електроинсталацията.

Всички кухненските шкафове, произведени от нашата мебелна фирма се изработват с качествени и трайни материали, тип МДФ или ЛПДЧ, с кантове от всички страни, в разнообразни профили, стилове и цветове. Кухненските шкафове се предлагат с дървесни декори или в различни цветове, подходящи за стила на вашата кухня.


Видове кухненски шкафове. Оборудване за шкафове.

Видове кухненски шкафове

Кухненски шкафове с осветление и механика, снимка.

Кухненските шкафове са горни кухненски шкафове, колонни кухненски шкафове, долни кухненски шкафове и ъглови кухненски шкафове.

Вратите на кухненските шкафове могат да се изработят като плътни вратички за кухненски шкаф, както да бъдат изпълнени с витрини (прозрачен панел), към които да се добави при желание вградено осветление.

Кухненските шкафове могат да се оборудват освен с вградено осветление, така и с механизми за кухня. Механизмите за кухни, заедно със скритото осветление, са любими аксесоари за повечето клиенти, любители на практичността и удобството. Кухненските шкафове могат да се оборудват с разнообразни механизми за кухни - механизми за ъглови кухненски шкафове, за колонни кухненски шкафове, за горни кухненски шкафове и други.


Кухненски шкафове - размери, модели и цветове.

Модели кухненски шкафове

Снимка на разнообразни кухненски шкафове.

Всички кухненски шкафове се произвеждат в стандартни и нестандартни размери. Стандартните размери за кухненски шкафове можете да видите на специализираните ни страници за конкретния вид, който ви интересува. Нестандартните размери кухненски шкафове се изработват изцяло по размери на клиента, отговаряйки напълно на архитектурата на кухненския ъгъл, в който ще бъдат монтирани.

Кухни за теб предлага кухненско обзавеждане в различни стилове, цветове и материали. Предлагаме кухненски шкафове, произведени от високо качествени материали. Произвеждаме кухненски шкафове - модулни и по поръчка с класически, както и с модерен дизайн; фурнировани с различен дървесен мотив и нюанси, цветни - в два цвята, черно и бяло, син цвят, лилави, червени, жълти, зелени, оранжеви, сиви кухненски шкафове и други цветове и модели, подходящи за стила на вашия дом.


Защо кухненски шкафове от Кухни за теб?

Кухненски шкафове за теб

Кухненски шкафове за теб, с грижа за клиента.

Кухни за теб ви предлага цялостно обзавеждане за кухни, с мисъл за вашите потребности, удобство и спокойствие. Архитектите проектират подходящата за вас кухня и кухненски шкафове, предлагайки пълно кухненско обзавеждане или отделни кухненски елементи. Обзавеждането за кухни, което предлагаме, е съобразено със средата и предпочитанията ви, до последния детайл. Извършваме безплатна консултация и безплатен проект за кухненския интериор в дома ви.

Фирмата ни е производител на стилни български мебели за кухненско обзавеждане от години. Работим с високо качествени материали, които допринасят за дългия живот на вашите мебели. За пълно удобство на клиента, предлагаме и услуги по поддръжка на кухненски мебели, вградени уреди за кухненско обзавеждане, ВИК услуги и транспортни услуги.

От години нашия мебелен магазин предлага кухненски шкафове и други мебели, на изгодни цени и радва клиентите с доброто отношение и чудесното качество на услугите. Нашите клиенти стават наши приятели. Вашето мнение е ценно за нас. Ще се радваме, ако ни пишете отзиви за вашите мебели от Кухни за теб.


Снимки на кухненски шкафове. Галерия шкафове за кухня.



Шкафове за кухня 1.

Кухненски шкафове 1

Шкафове за кухня 2.

Кухненски шкафове 2  

Шкафове за кухня 3.

Кухненски шкафове 3  

Шкафове за кухня 4.

Кухненски шкафове 4  

Шкафове за кухня 5.

Кухненски шкафове 5  

Шкафове за кухня 6.

Кухненски шкафове 6  

Шкафове за кухня 7.

Кухненски шкафове 7  

Шкафове за кухня 8.

Кухненски шкафове 8  

Шкафове за кухня 9.

Кухненски шкафове 9  

Шкафове за кухня 10.

Кухненски шкафове 10

Шкафове за кухня 11.

Кухненски шкафове 11

Шкафове за кухня 12.

Кухненски шкафове 12

Шкафове за кухня 13.

Кухненски шкафове 13

Шкафове за кухня 14.

Кухненски шкафове 14

Шкафове за кухня 15.

Кухненски шкафове 15

Шкафове за кухня 16.

Кухненски шкафове 16

Шкафове за кухня 17.

Кухненски шкафове 17

Шкафове за кухня 18.

Кухненски шкафове 18

Шкафове за кухня 19.

Кухненски шкафове 19

Шкафове за кухня 20.

Кухненски шкафове 20

Шкафове за кухня 21.

Кухненски шкафове 21

Шкафове за кухня 22.

Кухненски шкафове 22

Шкафове за кухня 23.

Кухненски шкафове 23

Шкафове за кухня 24.

Кухненски шкафове 24

Шкафове за кухня 25.

Кухненски шкафове 25



МEБЕЛИ

   

КУХНИ.


“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
кухненски шкафове горни долни колонен кухненски шкаф монолитен ъглови шкафове за кухня Г-образни Г-шкаф шкафове за кухни със стъклени врати витринни осветление с плъзгачи механизми профили килери kuhnenski shkafove gorni dolni yglovi 6kaf monolitni МЕБЕЛИ КУХНИ

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::