Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

КУХНИ  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Кухни. Мебели за кухни.

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Кухни. Мебели за кухни. Кухненско обзавеждане. Принадлежности за кухни, кухненски шкафове, бар-плотове за кухни и кухненски механизми. Кухненски ъгли.

Кухненско обзавеждане

Обзавеждането за кухня е цялостна интериорна и архитектурна концепция. Кухнята е стая, от която искаме да е красива и практична. Ето защо   »

Кухненски шкафове

Кухненските шкафове определят облика на нашата кухня. Независимо дали са горни, ъглови, долни шкафове за кухня или кухненски килер, те   »

Шкафове за кухня

Барплотове за кухня

Кухненския барплот е царят в кухнята. Удобни и практични, кухненските барплотове са чудесно място както за обработка, така и за сервиране на   »

Помощни маси за кухня

Помощните кухненски маси пестят място и притежават удобното качество да са винаги подръка. Контейнерни или плъзгащи се, кухненските масички   »

Кухненски помощни маси, снимка

Вградено осветление за кухня

Кухненското вградено осветление е несравнимо удобство за дома. То може да бъде вградено в кухненските шкафове, над мивката в кухнята   »

Скрито осветление с лунички за кухня, снимка.

Кухненски механизми

Механизмите за кухня се наложиха в кухненския интериор със своята изключителна си практичност. Нищо чудно - механизмите в кухнята   »

Кухненски плотове

Добрия вид на кухнята се гради комплексно. Именно кухненските плотове са определящи за красотата на кухнята. Те отличават дизайна   »

Кухненски плотове, снимка

Кухни галерия

Кой не би желал уникална и красива кухня? Галерии за кухни и кухненско обзавеждане. Снимки на кухни, дизайн, кухненски мебели, проекти »

Снимки на кухни и кухненско обзавеждане

Кухни. Кухненско обзавеждане. Мебели за кухни. Проекти за кухня. Кухненски механизми и вградено осветление. Защо Кухни за Tеб?


Кухни. Кухненско обзавеждане. Мебели за кухни.

Кухненско обзавеждане

Към кухненско обзавеждане, снимка.

Магазин “Мебели за Теб” предлага стилно кухненско обзавеждане за всякакви видове кухни. Предлагаме богата серия кухненски шкафове - горни, долни и ъглови, килери за кухня, помощни маси за кухня, разнообразни кухненски профили, вградено кухненско осветление, механизми за кухня от различен вид, както редица други кухненски мебели и кухненски уреди за вграждане.

В секция Кухни за Теб, можете да намерите готови модулни кухненски мебели, както и да поръчате кухненски артикули, подходящи за стила и обстановката в дома ви.

Поради мулти функционалността на кухненското помещение, добра идея е при обзавеждането му да се направи консултация и предварителен проект за дизайнерския вид на кухнята, както и архитектурен проект за разположението на кухненските мебели, съобразен с ВИК пакетите и с другите важни детайли, свързани с функционалността на нашата кухня.


Кухня. Проекти за кухня.

Проекти за кухни

Кухни за теб предлага на своите клиенти безплатен дизайнерски и архитектурен проект за индивидулната ви кухня, както и безплатна консултация при поръчка на кухненски мебели.

Не случайно наричат кухните - сърцето на дома. Всяка кухня е индивидуална. От кухненските помещения искаме да са красиви, но и практични. В кухнята са разположени важни структури от сградата. Там се намират ВиК пакетите, готварска печка, хладилника, често там се разполагат и други важни кухненски уреди, маси, абсорбатори, кухненски аксесоари, кухненски мебели, нерядко и цветя.

Проектите за кухни се изработват в 3D вариант, след оглед. Проектът за кухня е архитектурен, съобразен с особеностите на вашата постройка и помещение. В него е включен също цялостния интериорнен дизайн за вашата кухня.


Кухнeнски механизми. Вградено осветление за кухня.

Механизми за кухня

Механизмите за кухня са чудесен помощник, пестят време и създават комфорт. Отдавна мнението, че кухненския механизъм е глезотия отмря, дори и за скептиците. Сложиш ли механизми за кухня на шкафовете, вратичката на килера, кошчето и вратите на вградените уреди, започваш да се чудиш защо ли досега не си ги ползвал.

Противно на очакванията, механизмите за кухня не са скъп кухненски аксесоар. Практични и удобни, кухненските механизми създават неповторимо удобство у дома.


Вечеря на свещи в кухнята или трапезарията? А защо не заложите на вградено осветление?

Вграденото в кухненските шкафове осветление е безспорно практично, но създава и изключително усещане за уют. Вграденото кухненско осветление може да бъде разположено на различни места в кухненските мебели. То може да осветява мивката в кухнята, може да е скрито зад стената на кухненския шкаф, както и да е раположено дискретно в барплота. Удобно и комфортно, вграденото осветление отдавна превзема съвременната кухня и дома ни.


Защо кухня от Кухни за Теб?

Кухни за теб

Кухни за теб ви предлага едно цялостно обзавеждане, с грижа за вашия комфорт. Нашите архитекти поемат кухнята ви и могат да ви предложат както отделни кухненски артикули, така и пълно обзавеждане за кухня, съобразено до последния детайл.

Освен безплатен проект и консултация при поръчка, ние предлагаме и редица услуги по поддръжка на мебели, кантиране на детайли и други мебелни услуги. За допълнително удобство ви предлагаме също кухненски уреди за вграждане, ВИК услуги, както и транспортни услуги.

От години нашия мебелен магазин предлага кухненски и други мебели на изгодни цени и радва клиентите с доброто си отношение и чудесното качество на услугите. Нашите клиенти стават наши приятели. Мнения за нас и нашата работа, можете да намерите на страница » Референции.

МEБЕЛИ.“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
КУХНИ КУХНЯ МЕБЕЛИ ЗА КУХНИ КУХНЕНСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ КУХНЕНСКИ МЕБЕЛИ кухненски шкафове мебели за кухня барплотове кухненски ъгли кухненска маса осветление за кухни механизми за кухни плотове информация снимки модули за кухни изработване кухни по поръчка производство проекти за кухни интериор дизайн изработка kuhni moduli kuhnenski mebeli 6kafove plotove barplot osvetlenie snimka mebeli za kuhni kuhnq obzavejdane

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::