Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

КУХНИ - ВГРАДЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ  »  КУХНИ  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Скрито осветление за кухня

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Кухня - вградено осветление. Видове вградено осветление за кухни - скрито осветление, халогенно осветление - лунички, таванно осветление, стенно осветление за кухня, насочено осветление и осветление, вградено в мебели, шкафове и барплотове.


Вградено осветление за кухня. Информация. Видове.

Вградено осветление

Скрито осветление с лунички за кухня, снимка.

Вградено осветление на “Кухни за теб” разполага с калейдоскоп от различни видове вградено осветление за кухня.

Вграденото осветление, наричано често скрито осветление, е изключително разнообразно като вид и приложение в кухнята. То може да бъде скрито осветление с лампи, тип лунички (халогенно LED осветление), неонова лампа за насочено осветление, повдигнати лампички на стойка, разсеяно осветление, декоративно осветление и други видове.

Скритото осветление може да се вгради във всяка кухненска мебел, създавайки пластове от светлина. То може да бъде в кухненските шкафове, над мивки и работни площи, с насочена светлина или да се вгради дискретно под барплота. Вграденото осветление може да се скрие зад стената на шкафа, на дъното му, да осветява мебелите при отваряне или да се изнесе над шкафовете, като осветителен панел.

Независимо от вида му, кухненското вградено осветление създава неповторима обстановка и уют в стаята, осветява важните работни площи, създава удобство и неповторима атмосфера у дома.

Повече снимки на вградено кухнеско осветление вижте надолу, във вашата галерия вградено осветление. v


Вградено осветление за кухня - специфика.

Вградено осветление, кухня.

Три снимки за употреба на вградено осветление в кухнята, лунички в горен шкаф, луминисцентно над мивката и осветление в долния ъгъл на барплот.

Кухнята е стая, изпълняваща много функции и това се отразява на изискванията за осветление. В частите с висока влажност - мивка и печка, се поставя влагоустойчиво луминисцентно осветление, но това изискване отпада, при наличие на вграден абсорбатор.

Кухнята е стая, изискваща изобилие от многопластова светлина. С вграденото осветление ние имаме силата да преобразяваме мигновено нейната функция. Използвайки работните зони, ние ще включим насочено осветление. Решим ли да се отморим в приятна обстановка или да поседнем за романтична вечеря, ще я осветим с разсеяна, дискретна светлина.

Вграденото осветление за кухня се усъвършенства непрестанно технически. В зависимост от вида му, вие можете да променяте и обстановката в кухнята. Високото насочено горно осветление създава тържествена атмосфера, докато ниската, дискретна и разсеяна светлина превръща кухнята в уютна и романтична стая.


Вградено осветление за кухня, тип скрито осветление - с лунички.

Осветление, тип лунички

Осветление с лунички, вградено външно, върху долния панел на горен кухненски шкаф, снимка.

Скритото осветление с лампи, тип лунички е чудесно решение с множество практични функции. То може да бъде вградено в дъното на долните шкафове или изнесено над горните шкафове, като осветителен панел. Вградено осветление може да се постави и в панели над барплота, както и на други места в мебелите за кухня.

В осветителния панел се вграждат тела, наричани луни. Съвременните качествени лунички се използват се често, защото са удобни и икономични. Работят на 12V, а мощността им е 20W. За функционирането им се ползва трансформатор, преобразуващ електричеството от 220V на 12V.

В зависимост от броя на луничките във вграденото осветление, в осветителните панели се влага различен трансформатор на електричество - 60 W ,105 W,150 W и пр.


Насочено вградено осветление, над мивка или работна площ.

Насочено вградено осветление

Луминисцентна лампа за кухня, монтирана на долната част на шкафа, над мивката, снимка.

Насоченото вградено осветление може да се постигне с осветление, тип луминисцентно или с халогенни лампи, тип лунички.

Насоченото осветление се слага над работни зони, изискващи изобилие от светлина. Изключително практично е вграденото насочено осветление над мивката, зоната, в която е поставен кухненския робот, готварската зона на печката, както и като отделен осветителен панел над барплота.

Насоченото осветление трябва да осигурява равномерна и силна светлина. В зависимост от архитектурата на стаята и конкретната обстановка, при поръчка, нашите експерти ще ви дадат безплатна консултация за най-подходящото за вашия тип кухня вградено осветление.


Вградено осветление в кухненски шкафове.

Скрито осветление в шкаф

Вградено осветление в кухненски шкаф, снимка.

Вграденото в шкафове осветление изпълнява множество функции.

Вграждането на скрито осветление в дъното на горните или долни шкафове е практично и удобно. При отварянето на мебелите, вътрешността им се осветява, с пълна видимост на инвентара.

Вградено осветление може да се сложи в кухненска мебел със стъклен панел. Така скритото осветление превръща шкафа в красива лампа, озаряваща кухнята с мека и уютна светлина.


Скрито осветление под барплота.

Осветление около барплота

Барплотът е мебел, която разгръща всички възможности на скритото осветление.

Вградено осветление може да се сложи под работния панел на бара, създавайки приятна, дискретна обстановка с разсеяна светлина.

Можем да вградим скрито осветление в долния плот на бара, сантиметри над пода. Това красиво осветление придава романтична и приятна обстановки и отморява очите.

Светлината може да се изнесат и в осветителен панел над барплота. Там могат да бъдат комбинирани два вида вградено осветление - мощна халогенна светлина за ползване на бара като работна зона и разположени по дължината на панела лунички, за превключване на осветлението на дискретна светлина.

Скритото осветление има разнообразни приложения, които трудно могат да се изброят в стандартни описания. За повече информация, снимки и приложения на осветлението в кухнята, можете да разгледате: галерия вградено осветление.


Вградено осветление за кухня, снимки. Галерия - скрито осветление с лунички.


Скрито осветление за кухни 1.

Осветление кухня 1  

Скрито осветление за кухни 2.

Осветление кухня 2  

Скрито осветление за кухни 3.

Осветление кухня 3  

Скрито осветление за кухни 4.

Осветление кухня 4  

Скрито осветление за кухни 5.

Осветление кухня 5  

Скрито осветление за кухни 6.

Осветление кухня 6  

Скрито осветление за кухни 7.

Осветление кухня 7  

Скрито осветление за кухни 8.

Осветление кухня 8  

Скрито осветление за кухни 9.

Осветление кухня 9  

Скрито осветление за кухни 10.

Осветление кухня 10

Скрито осветление за кухни 11.

Осветление кухня 11

Скрито осветление за кухни 12.

Осветление кухня 12

Скрито осветление за кухни 13.

Осветление кухня 13

Скрито осветление за кухни 14.

Осветление кухня 14

Скрито осветление за кухни 15.

Осветление кухня 15

Скрито осветление за кухни 16.

Осветление кухня 16

Скрито осветление за кухни 17.

Осветление кухня 17

Скрито осветление за кухни 18.

Осветление кухня 18

Скрито осветление за кухни 19.

Осветление кухня 19

Скрито осветление за кухни 20.

Осветление кухня 20

Скрито осветление за кухни 21.

Осветление кухня 21

Скрито осветление за кухни 22.

Осветление кухня 22

Скрито осветление за кухни 23.

Осветление кухня 23

Скрито осветление за кухни 24.

Осветление кухня 24

Скрито осветление за кухни 25.

Осветление кухня 25

Скрито осветление за кухни 26.

Осветление кухня 26

Скрито осветление за кухни 27.

Осветление кухня 27

Скрито осветление за кухни 28.

Осветление кухня 28

Скрито осветление за кухни 29.

Осветление кухня 29

Скрито осветление за кухни 30.

Осветление кухня 30


МEБЕЛИ

   

КУХНИ.


“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
ВГРАДЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА КУХНИ СКРИТО лунички луни халогенно таванно стенно кухня насочено допълнително кухненско декоративно за кухня лампи в шкафове барплот skrito vgradeno kuhnensko osvetlenie lunichki luna halogenno nasocheno dopylnitelno stenno mebeli shkafove barplot

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::