Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

МАЛКИ КУХНИ И БОКС  »  КУХНИ  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Малки кухни и боксониери - мебели, снимка - към мебели

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Малки кухни и боксове. Оборудване на малки кухни и боксониери. Мебели и кухненски ъгли за бокс и малка кухня.


Малки кухни. Мебели за малки кухни и боксониери.

Малки кухни

Снимка на малка кухня, обзаведена в елегантно червено.

Магазин “Кухни за теб” предлага богат избор от мебели за кухненско обзавеждане с всякакъв размер, подходящи за различни видове кухни.

Малките кухни и боксове често са истинско предизвикателство в обзавеждането. Големите кухни имат широк избор от мебели, но те трудно се побират в малка кухня или бокс. Все пак, това, че кухнята е малка, не означава че не може да бъде обзаведена пълноценно, удобно и красиво. Ако се съобразим с някои основни изисквания за малките кухни, обзавеждането им може да бъде дори забавна творческа задача.

Първата стъпка в обзавеждане на малка кухня е съставянето на план. Обмислете каква техника ще сложите в нея. Пералнята се слага често в кухнята, но ако можете да я преместите на друго място, ще освободи не малко пространство. Вградените в шкафове кухненски уреди са много добро решение за малки кухни. Ако можете да подмените съществуващите с по-малки и функционални, това ще е добро начало.

Кухненските шкафове също са много важни за малката кухня и бокса. Заложете най-вече на горни кухненски шкафове, ако са по-високи, биха побрали и повече вещи. Поръчайте ги изцяло по размера на кухнята, за максимална ефективност. В долните кухненски шкафове можете да вградите печка, кошче или да поставите кухненски механизми, а огледала на подходящи места ще внесат допълнителен обем в помещението.Обзавеждане за малки кухни. Боксове.

Малки кухни, обзавеждане

Малка кухня, с интериор в жълто и бяло, снимка.

Обзавеждането на малки кухни и боксове е свързано основно с избиране на подходящите мебели, декорацията, осветлението и ползването на практични механизми и мебелни решения.

Нека първо се спрем на цветовете на малката кухня. Основният закон за малкото помещение е свързано със светлите тонове. Ако харесвате тъмния цвят, оставете го за долната част на мебелите, но стените и тавана е добре да бъдат в светли и свежи разцветки. Няма да сбъркате с бяло, жълто или млечно синьо. Ако ще слагате плочки, изберете ги бели, с контрастни елементи върху тях. Не правете обаче стените в контрастни цветове, защото ще стесните помещението оптически.

Високи горни шкафове за малки кухни или цял колонен кухненски шкаф са отлично решение, с добра вместимост. Все пак сложете някъде отворени рафтове, само затворени мебели ще ограничат визуално пространството. Алтернатива на рафта са шкафове със стъклени или матирани стъкла, зад които е вградено осветление.


Снимка на кухненски бокс, с вградено осветление, разширяващо оптически стаята.

Светлината е изключително важна за визията на малките кухни. Ако можете, комбинирайте естествено и изкуствено осветление. Създайте пластове от светлина, с насочено осветление над работното място и вградено осветление в мебелите и по тавана. Пластовете светлина ще внесат свежест и обем в малката кухня и ще и придадат елегантен вид.

Внимавайте с претрупването в малката кухня. Не нареждайте над горния шкаф вещи, това ще я захлупи стаята и ще създаде усещане за бъркотия. Опитайте се да постигнете минималистичен вид, без излишък. Добра организация на посудата се постига с аксесоари - разделители в шкафовете и чекмеджетата.

В кухнята често има толкова вещи, които не се ползват, че ако ги съберете на друго място, ще се окаже че пространството се е увеличило значително. Ако не се решите да изхвърлите ненужното, съхранете го в кашон у мазето или на тавана. Твърде вероятно е всъщност, никога повече да не се сетите за него.Мебели за малки кухни - барплотове и кухненски механизми.

Малки кухни, обзавеждане

Снимка на малка кухня с елегантен мини барплот.

Барплотът е чудесно решение за малки кухни. Той може да бъде алтернатива на кухненската маса, да удължи кухненския плот, да се монтира до някоя от стените или до прозореца. Практично решение е и изграждането му на два пласта, разположени един под друг. Понякога е достатъчно да изнесете мини бар плот успоредно или перпендикулярно на прозореца и той ще стане малък кът за сутрешно кафе или закуска.

Барплотът е препоръчителен за практичното обзавеждане на малката кухня и дава голяма свобода за нестандартни решения. В него могат да се вградят и част от кухненските шкафове или цял кухненски ъгъл. Ако го допълните със скрито осветление, малката ви кухня може да стане любимо място за всеки от домакинството.

Едно от практичните решение за малки кухни са вградените механизми за кухни. Автоматите за шкафове пестят много пространство и позволяват редица отлични решения. Механизмите за бутилки, например, могат да оползотворят малките, невидими пространства от шкафовете и да ги превърнат в удобно място за съхранение на вещи. Повече решения и информация за механизми, можете да видите на специализираната ни страница: » Механизми за кухни.


Долен кухненски шкаф с механизъм за съхранение на бутилки, снимка.

Ако купувате ново обзавеждане за малка кухня, огледайте добре сгъваемите мебели, столове и помощните маси на колелца. Пространството може да се оползотвори също със рафтове и нестандартни ъглови аксесоари. Кухненските аксесоари за висящи прибори, организаторите за чекмеджета и закачащите се към крилата на шкафовете аксесоари за подправки, могат да поберат учудващо количество посуда.

Ако се съобразите с основната част от тези препоръки, вие можете да превърнете своята малка кухня в кътче у дома, удобно за работа и носещо радост на окото. Можете също да ни се обадите винаги за консултация и изработка на мебели по поръчка.

Фирма Мебели за теб е специализирана в изработка на нестандартни мебели, за помещения със всякакви размери и форми. Ще получите от нашите опитни специалисти безплатна консултация и проект при поръчка. Ние ще се радваме да изработим мебелите за малката ви кухня или бокс и скоро ще се наслаждавате на личния си удобен, функционален и елегантен кухненски кът.Защо кухненски мебели от Кухни за теб?

Малки кухни за теб

Малки кухни и боксове за теб, изработка на мебели по поръчка, с грижа за клиента.

Кухни за теб ви предлага цялостно обзавеждане за кухни, с мисъл за вашите потребности, удобство и спокойствие. Архитектите проектират подходящата за вас малка кухня или бокс, предлагайки пълно кухненско обзавеждане или отделни кухненски елементи.

Обзавеждането за малки кухни, което предлагаме, е съобразено със средата и предпочитанията ви, до последния детайл. Извършваме безплатна консултация и безплатен проект за кухненския интериор в дома ви.

Фирмата ни е производител на стилни български мебели за кухненско обзавеждане от години. Работим с високо качествени материали, които допринасят за дългия живот на вашите мебели. За пълно удобство на клиента, предлагаме и услуги по поддръжка на кухненски мебели, вградени уреди за кухненско обзавеждане, ВИК услуги, услуги по ремонт и транспортни услуги.

От години нашия мебелен магазин предлага кухненски мебели за кухни и дома, на изгодни цени и радва клиентите с доброто отношение и чудесното качество на услугите. Нашите клиенти стават наши приятели. Вашето мнение е ценно за нас. Ще се радваме, ако ни пишете отзиви за вашите мебели от Кухни за теб.МEБЕЛИ

   

КУХНИ.


“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
МАЛКИ КУХНИ БОКС боксониера обзавеждане оборудване за кухненски боксониери мебели изработване поръчка интериор дизайн интериор на малка кухня информация malki kuhni boks boksoniera malka kuhnia snimki interior proekt dizain

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::