Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

ЦЕНИ НА МЕБЕЛИ  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Мебели, цени - към Мебели, начало

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Цени на мебели. Мебели и цени за кухни, спални, хол, антре, детски стаи, офиси и хотели.Мебели - цени.

Мебели, цени

Мебели по поръчка и модулни мебели за дома, на евтини цени, снимка.

Фирма мебели за теб е дългогодишен производител на качествени български мебели, на изгодни цени. Предлагаме разнообразни мебели по поръчка за кухни, спални, хол, антре, детски стаи, хотели, офиси, помещения и стаи за дома.

Нашата мебелна фирма изработва мебели от години. С течение на времето, изградихме трайни отношения с нашите партньори, доставчици на качествени материали за вашите продукти. Това ни позволява да ви предложим български мебели по поръчка и модулни мебели на отлични цени, с чудесно качество, редица промоции и бонуси.

Цените на модулните мебели са фиксирани и можете да ги намерите в специализираната ни страница. Цените на мебелите по поръчка се определят от няколко фактора, в които основно значение има вашия избор на материал за изработка на мебелите, моделът, който предпочитате, декорация, осветление, механизми, вградени уреди, вътрешно разпределение и аксесоари.

Ако се интересувате от мебели на промоция, на евтини цени, можете да разгледате по-подробно нашата специална страница » Промоции на мебели. Там ще видите нашата месечна кухня, на промоционална цена.Цени на мебели за кухни по поръчка и модулни мебели.

Цени на мебели по поръчка

Изгодни цени на мебели по поръчка, кухни и модулни мебели, снимка.

Фирма “Мебели за теб” изработва богата гама от кухненски мебели, с изгодни цени. Ние сме производител на мебели по поръчка за кухни и готови кухненски модули. Разполагате с богат избор от горни и долни кухненски шкафове, кухненски плотове, барплотове за кухни, механизми, кухненски маси, помощни масички и мебели за бокс.

Цените на модулните мебели за кухни, които предлагаме, са фиксирани. Можете да намерите подробна информация за горни и долни кухненски шкафове, със снимки и приложени към тях цени, на страницата » Модули за кухни. Цени.

Цените на мебели за кухня по поръчка, се сформират от няколко фактора, зависещи от вашето предпочитание. Цената зависи от вида и броя на долните шкафове и конкретния модел, избора на кухненския плот и неговата дължина.

Като начало, влияние върху цените оказва избрания от вас материал за изработка на кухненските мебели. Предлаганите от нас материали са МДФ и ЛПДЧ, като всеки от тях има своите предимства като качество и цена. Цените на кухненските плотове са на линеен метър. Те могат да бъдат с плочки или с обърнат гръб. При избор на кухненски плот с обърнат гръб, цената се калкулира на линеен метър.

Друг фактор, от който зависи ценообразуването на вашата поръчка на кухненски мебел, е наличието на осветителен панел, неговата дължина и броя на поръчаните лунички. Понякога броя на луните изисква наличие на трансформатор, преобразуваш тока от 220V в 12V, с цел захранването на луничките, който се включва в цената.

Цените на кухните по поръчка зависят и от изборът на кухненски механизми - кошче за отпадъци, механизъм за бутилки, сушилник за чинии и други кухненски аксесоари, избрани от вас. Цените на вградените уреди за кухни, които предлагаме, са свързани с избора на модела. Уредите за вграждане са производство на фирмите FABER, TEKA, НАРДИ, BAUMATIC, ЕЛЕКТРОЛУКС, ГОРЕНИЕ, ФАГО, ЕДЕКСА и др. Всички уреди за вграждане се предлагат по каталог.Цени на услуги, свързани с мебели.

Цени на услуги за мебели

Дърводелски услуги, изработка, поддръжка, ремонт на мебели, разкрой на плочи, фазер и кантиране на ниски цени,снимка.

За Ваше удобство, ние предлагаме и редица комплексни или самостоятелни услуги изработване на проект, консултация, електроуслуги, ВиК услуги, транспортни и транспортни услуги, на изгодни цени. Повече информация за цени на услугите, можете да намерите на » Други мебелни услуги, цени.

Нашата мебелна фирма предлага бързи и надеждни дърводелски услуги за разкрой и качествено кантиране с кант на клиента или наш кант. Кантове, които ние предлагаме са ABS кантове. Цени за кантиране на детайли, можете да намерите на страницата ни » Цени за кантиране на детайли.

Фирмата разполага с професионално оборудване и предлага високо качество на рязане и разкрояване на плоскости за мебелни продукти. Извършваме дърводелски услуги, услуги за оформяне, разкрой и профилиране на дървени, панелни и ламинирани плоскости, на изгодни цени. Разкрояваме плоскости от ПДЧ и МДФ с различни размери. Цените за разкрой на плоскости, можете да намерите на специализираните на страници.


За допълнителна информация относно изработка на мебели, мебели за различни стаи, мебелни услуги и цени, може да разгледате специализираните ни страници.МEБЕЛИ

   

“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
ЦЕНИ НА МЕБЕЛИ ЦЕНА изгодни евтини кухни спални детски стаи хол антре модулни мебели промоции по поръчка мебелни услуги mebeli ceni evtini promotzii modulni ceni na mebeli po porychka

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::