Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

МЕБЕЛИ ЗА ХОТЕЛ  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Мебели за хотел. Видове хотелски мебели, снимка - отидете на Мебели

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Мебели за хотел. Видове хотелски мебели.Мебели за хотел.

Мебели за хотел

Обзавеждане на хотелска стая, в стилен и добре съчетан мебелен дизайн, снимка.

Фирма Мебели за теб е дългогодишен производител на качествени мебели за хотел и стаи за дома. Фирмата предлага различни видове хотелски мебели за обзавеждане на кухни, спални, коридори и други помещения, на изгодни цени.

Нашата фирма изработва богат асортимент мебели за хотелски стаи. Ние предлагаме за нашите клиенти модерни мебели за спалня, мебели за антре, мебели за хотелски кухни, като самостоятелни мебели или пълно хотелско обзавеждане.

Мебелите за хотел, производство на нашата фирма са с отлично качество, дълъг живот и се предлагат на изгодни цени и редица промоции. При желание за поръчка, изготвяме за клиентите безплатен проект на хотелската стая и провеждаме безплатна консултация.Мебели за хотелски стаи - материали и дизайн.

Мебели за хотелски стаи

Хотелска гарнитура с легло, гардероб с огледало и скрин, снимка.

Мебелите за хотел се предлагат със стандартни и нестандартни размери, спрямо размера на ъглите, в които ще бъдат монтирани. Те могат да бъдат изработени изцяло по формите на стаята и помещенията, с максимална ефективност за употреба.

Хотелските мебели се изработват от устойчиви, трайни и лесни за поддържане материали, с дълъг живот - МДФ или ЛПДЧ, с кантове към всяка плоча. Всички мебели за хотелско обзавеждане се предлагат в класически или съвременен дизайн, подходящ за интериора на хотела.

Мебелите за хотели се предлагат в над 80 цвята по RAL, едноцветни, в два цвята, няколко цвята, с дървесен декор на орех, дъб, круша, череша, елша, бук и редица разцветки в стила на хотелските стаи.Мебели за хотелски стаи - видове.
Защо хотелски мебели от Мебели за Теб?.

Хотелски мебели за Теб

Стилна хотелска  спалня с двойно легло, снимка.

Мебели за Теб ви предлага едно цялостно обзавеждане, с грижа за вашия комфорт. Нашите архитекти поемат хотела ви и могат да ви предложат както отделни мебели, така и пълно обзавеждане за хотелски стаи, съобразено до последния детайл.

Освен безплатен проект и консултация при поръчка, ние предлагаме и редица услуги по поддръжка на мебели, кантиране на детайли и други мебелни услуги. За допълнително удобство ви предлагаме също кухненски уреди за вграждане, ВИК услуги, както и транспортни услуги.

От години нашия мебелен магазин предлага хотелски мебели на изгодни цени и радва клиентите с доброто си отношение и чудесното качество на услугите. Нашите клиенти стават постоянни наши приятели. Мнения за нас и нашата работа, можете да намерите на страница » Референции.


За допълнителна информация относно мебели за хотелски стаи и обзавеждане за хотел, може да разгледате в специализираните ни страници.МEБЕЛИ

   

“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
МЕБЕЛИ ЗА ХОТЕЛИ фирма изработка мебели хотелски стаи спални кухни антре пълно хотелско обзавеждане единични двойни легла ъглово легло закачалки гардероби тоалетки огледало нощни шкафчета скринове ракли производител mebeli za hotel spalni hotelski legla

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::