Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА СПАЛНЯ  »  СПАЛНИ. МЕБЕЛИ ЗА СПАЛНЯ.  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Обзавеждане за спалня, снимка - отидете на Мебели

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Обзавеждане на спалня. Мебели за спално обзавеждане, спални комплекти, спални мебели и гарнитури за спални ъгли. Снимки за обзавеждане за спалня, интериор и дизайн.Обзавеждане на спалня.

Обзавеждане на спалня

Антре, обзаведено със шкаф за обувки, стенна закачалка, огледало и поставка за чанти, снимка.

Обзавеждането на спалня е процес, който минава през няколко етапа. Основните стъпки при обзавеждането на спални са архитектурния проект, свързан с размера и формата на стаята. От основно значение при обзавеждане на съвременното спалня са също дизайна интериора на останалите стаи от дома.

Спалнята е една специална стая във всеки дом и това се отразява на нейното обзавеждане. Независимо дали е голяма или малка, спалнята е стая за почивка, в която да се възстановим, място на което да намерим спокойствие, понякога дори да свършим някаква дейност или просто лично пространство, защитено от чужда намеса.

Смисълът на спалнята като лично пространство и свобода, дава възможност свободно да изразим при нейното обзавеждане своето собствено усещане за стил, комфорт, цветове и уют. Предпочитате будоарен стил или модернистичен дизайн - там можете да ги създадете комфортно и без чужда намеса.

Изберете дизайна и обзавеждането на спалнята според вашите лични потребности. Ако предпочитате топли, пастелни цветове или дълбоки гами с акцентиращи аксесоари, изборът е ваш, тук правилно или грешно няма. Съобразете се изцяло с това, което ви успокоява и ще ви помогне да си починете във вашия личен оазис.

Съвременната спалня разполага с многобройни възможности за стилно обзавеждане, в модерен и класически стил. Интериорът на спалните се обогатява непрекъснато с нови мебели, елементи и практични спални гарнитури. Ние отдавна знаем за важното впечатление на спалния кът у за дома и се стремим да създадем мебели с елегантност, индивидуалност и стил, отговарящ на личния ви вкус.


Обзавеждане на спалня - мебели и дизайн.

Обзавеждане за спални

Обзавеждане за антре в цвят кафе, със закачалка, стенно огледало,  и тоалетка под него, снимка.

Фирма Мебели за теб е дългогодишен производител на качествени мебели за спални и стаи за дома. Фирмата предлага различни видове мебели за обзавеждане на кухни, хол, коридори и други помещения, на изгодни цени.

Нашата мебелна фирма предлага разнообразни модели мебели за обзавеждане на спалня - легла - единични, ъглови, спални и двуетажни, гардероби - с две или няколко крила, тоалетки, скринове, нощни шкафчета и други мебели и аксесоари за спални ъгли.

Мебелите за обзавеждане на спалня се предлагат със стандартни и нестандартни размери, спрямо размера на ъглите, в които ще бъдат монтирани. Те могат да бъдат изработени изцяло по формите на спалния ъгъл, с максимална ефективност за употреба.

Всички мебели за спални се изработват от здрави и трайни материали, с дълъг живот - МДФ или ЛПДЧ и кантове към всяка плоча, в класически или модерен дизайн, подходящ обзавеждането в спалнята.

Мебелите за обзавеждане на спалня се предлагат в над 80 цвята по RAL, едноцветни, в два цвята, в няколко цвята, с дървесен декор на орех, дъб, круша, череша, елша, бук и редица разцветки, съобразно стила на стаята. Можете да намерите допълнителна информация за всеки отделен вид мебели за спалня, на специализираните ни страници.


Обзавеждане на спалня с легло и гардероб.

Обзавеждане спалня, легло

Обзавеждане на антре с тесен шкаф за обувки и тънък гардероб за коридор, с огледало на вратата, снимка.

Леглото и гардероба са централни мебели в спалнята, поради което те трябва да се изберат с най-голямо внимание.

Леглото е в центъра на спалнята като функция и декорация. Спалнята е място за почивка, така че леглото е най-важната мебел в обзавеждането й. Независимо дали е единично, двойно или спалня, леглото трябва да е удобно, ергономично и здраво. Отделете му вниманието, което заслужава при избора, защото там ще изкарате една трета от живота си, в близките десетина години.

Изберете леглото максимално голямо, според размерите на стаята. Ако изпитвате недостиг на място за съхранение на вещи в спалнята, можете да се спрете на легло с повдигащ механизъм и багажно отделение или легло с чекмедже в основата. Съобразете и стила му, както и подходящи спални гарнитури, защото неговия дизайн ще е фокуса в спалнята.

Гардеробите за спални може да са разнообразни като модели, външно и вътрешно разпределение. Обичайно гардеробите са с една или няколко врати, със или без чекмеджета и надстройки със шкафове. Когато спалнята е обемна, гардеробът може да бъде цяла композиция или дори гардеробно помещение, скрито зад плъзгащи врати.

Гардеробите за спални могат да са гардероби със свободно отваряне, гардероби с плъзгащи врати и вграден гардероб за спалня. Вграденият в ниша гардероб за спалня, както и гардеробната тясна колона, с една врата, са изключително практични за спални с по-малко пространство. На вратата на гардероба може да се монтира огледало, което ще създаде обем в стаята. Практична е употребата и на вградено осветление, създаващо елегантност и уют в спалния ъгъл.


Обзавеждане за спални с нощно шкафче, скрин и тоалетка.

Обзавеждане с тоалетки

Стилно обзавеждане на антре, с портманто, огледало и шкаф за обувки с механизъм, в бяло и орех, снимка.

Скриновете, нощните шкафчета и тоалетките не са основен елемент от спалното обзавеждане, но са неделим практичен и декоративен елемент в него, акцент и завършек в спалния дизайн.

Нощното шкафче е необходима и удобна мебел в спалнята, с него всички вещи, които ползвате преди сън, са ви подръка. Върху нощното шкафче почти винаги се слага и нощна лампа, то създава уют, удобство и необходими условия за вашата почивка. Нощните шкафчета могат да бъдат различни модели, с рафтове, вратички, чекмеджета, с пристройки и декоративни елементи, вписващи ги в общия дизайн.

Скриновете за спалня са едни от най-практичните и мобилни мебели в обзавеждането за спалня. Стандартно те се предлагат с чекмеджета, наредени по вертикалата, с различна височина и широчина. Скриновете събират голямо количество вещи и ги организират много добре. Можете да ползвате скрина и като нощно шкафче, ако е с две чекмеджета или да поставите над него стенно огледало, променяйки функцията му в тоалетка.

Тоалетката е малкото бижу в спалното обзавеждане. Тоалетката може да е компактен модел, с огледало и чекмедже или да е съвременна комбинация от рафтчета, чекмеджета и модули, организиращи личните вещи. Съвременната тоалетка е елегантна, удобна и може да бъде алтернатива на редица мебели, внасяща неповторим уникален стил и уют в спалнята.Цялостно обзавеждане за спалня от Мебели за Теб.

Обзавеждане Спални за Теб

Обзавеждане за антре, с елегантен и артистичен дизайн, снимка.

Цялостното обзавеждане за спалня е често предпочитано от много клиенти, поради удобството, изгодните цени и елегантно съчетания стил в мебелния дизайн.

Архитектурният проект за спалня е напълно безплатен за нашите клиенти. Той се изработва от нашите опитни архитекти и специалисти, предлага се в 3D вариант и е допълнен от безплатна консултация.

След архитектурния проект на спалнята и на мебелите за нейното обзавеждане, стартира изработката на максимално подходящите мебели. Обзавеждането на спалня завършва с монтаж на мебелите на избраните места.

Фирма Мебели за теб е дългогодишен производител на качествени мебели за спални и стаи за дома. Фирмата предлага различни видове мебели за обзавеждане на кухни, холове, коридори и други помещения, на изгодни цени.

От години нашия мебелен магазин предлага разнообразни мебели за спалня и дома, на изгодни цени и радва клиентите с доброто си отношение и мебелни услуги, с чудесно качество. Нашите клиенти стават наши приятели. Мнения за нас, нашите продукти и услуги, можете да намерите на страница » Референции.


Допълнителна информация относно мебели за спалня и обзавеждане за спални ъгли, може да намерите на специализираните ни страници или в някоя от статиите по-долу.
МEБЕЛИ

   

СПАЛНИ

   

“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА СПАЛНИ спално оборудване ъгли поръчка на мебели дизайн легло гардероб интериор проект нощно шкафче скрин тоалетки цялостно спалня гарнитури пълно информация проект фирма производител изгодни цени obzavejdane na spalni interior dizain proect firma ceni obzavegdane oborudvane spalno

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::