Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА АНТРЕ  »  КОРИДОР  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Обзавеждане за антре, снимка - отидете на Мебели

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Обзавеждане на антре. Мебели за обзавеждане на антрета. Снимки на обзавеждане за антре, интериор и дизайн за коридор.Обзавеждане на антре.

Обзавеждане на антре

Антре, обзаведено със шкаф за обувки, стенна закачалка, огледало и поставка за чанти, снимка.

Обзавеждането на антре е процес, който минава през няколко етапа. Основните стъпки при обзавеждането на антре са архитектурния проект, свързан с размера и формата на коридора. От основно значение при обзавеждане на съвременното антре са дизайна и интериора на останалите стаи от дома.

Антрето е един от най-важните елементи във всеки апартамент, затова обзавеждането му има не малко значение. Антрето е предверие, в което се срещат външния свят и дома.

Коридорът ни предпазва както от външните хора, така и от праха и студа, създавайки началната представа за стила на нашия дом. До не отдавна, в антрето вестибюл, посетителите са изчаквали посрещането на домакините.

Вероятно никой не би се изненадал, че народността, открила важното значение за влиянието на антрето и неговия дизайн върху гостите, са французите. Те са и първите, започнали да обзавеждат антрето с аксесоари, украсявайки го с вази, цветя, мебели и декоративни елементи.

Днес съвременното антре разполага с многобройни възможности за стилно обзавеждане, в модерен и класически стил. Интериорът на антрето се обогатява непрекъснато с нови мебели, елементи и компактни композиции. Ние отдавна знаем за важното впечатление, което създава антрето за дома и затова се стремим да създадем в него елегантност, индивидуалност и стил, отговарящ на уникалния дизайн у дома ни.Обзавеждане на антре - мебели и дизайн.

Обзавеждане на антре, мебели

Обзавеждане за антре в цвят кафе, със закачалка, стенно огледало,  и тоалетка под него, снимка.

Фирма Мебели за теб е дългогодишен производител на качествени мебели за антре и стаи за дома. Фирмата предлага различни видове мебели за обзавеждане на кухни, спални, коридори и други помещения, на изгодни цени.

Нашата мебелна фирма предлага разнообразни модели мебели за обзавеждане на антре - гардероби - с две или няколко крила, шкафове за обувки, закачалки за коридор - стенни и свободно стоящи, скринове за антре, портманто за антре - компактни модели, с огледало, стенни шкафове за коридор, рафтове, етажерки и други мебели и аксесоари за коридор.

Мебелите за обзавеждане на антре се предлагат със стандартни и нестандартни размери, спрямо размера на ъглите, в които ще бъдат монтирани. Те могат да бъдат изработени изцяло по формите на коридора, с максимална ефективност за употреба.

Мебелите за обзавеждане на антре се изработват от устойчиви, трайни и лесни за поддръжка материали, с дълъг живот - МДФ или ЛПДЧ и кантове към всяка плоча. Всички мебели се предлагат в класически или съвременен дизайн, подходящ за интериора и обзавеждането на антрето.

Мебелите за обзавеждане на антре се предлагат в над 80 цвята по RAL, едноцветни, в два цвята, в няколко цвята, с дървесен декор на орех, дъб, круша, череша, елша, бук и редица разцветки, съобразно стила на коридора. Можете да намерите допълнителна информация за всеки отделен вид мебели за антре, на специализираните ни страници.Обзавеждане на антре с гардероби и шкафове за обувки.

Обзавеждане на антре, шкаф

Обзавеждане на антре с тесен шкаф за обувки и тънък гардероб за коридор, с огледало на вратата, снимка.

Едни от най-важните и практични мебели в обзавеждането на антре, обичайно са гардероб за коридор и шкаф за обувки.

Гардеробите за коридор може да са разнообразни като модели, външно и вътрешно разпределение. Обичайно гардеробите за коридор са с една или няколко врати, със или без чекмеджета и надстройки, под формата на шкафове, за допълнителна вместимост. Когато антрето е обемно, гардеробът може да бъде цяла композиция или дори гардеробно помещение, скрито зад плъзгащи врати.

Гардеробите за антре могат да са гардероби със свободно отваряне, гардероби с плъзгащи врати и вграден гардероб за антре. Вграденият в ниша гардероб за антре, както и гардеробната тясна колона, с една врата, са изключително практични за антрета с по-малко пространство. На вратата на гардероба може да се монтира огледало, което да повиши неговата функционалност. Изключително практична е употребата и на вградено осветление, създаващо елегантност и удобство в антрето.

Шкафовете за обувки са изключително практични мебели. Ако сте на принципа, че понятие като “много обувки” няма, вероятно ще се съгласите, че шкафът за обувки е задължителен компонент в антрето. Шкафовете за обувки се предлагат в разнообразни модели и размери. Те могат да са хоризонтални, вертикални, с врати, с чекмеджета и шкафове за обувки с механизъм за отваряне.Обзавеждане на антре с портманто и закачалки.

Обзавеждане с порманто

Стилно обзавеждане на антре, с портманто, огледало и шкаф за обувки с механизъм, в бяло и орех, снимка.

Обзавеждането на антре с портманто и закачалки за връхни дрехи е предпочитано от мнозина. Защо не? Закачалките и портмантата са практични и дават изключително богати възможности за декорация и елегантен дизайн на антрето.

Разделянето на понятията закачалка и портманто понякога е трудно, защото често те се преливат едно в друго. Закачалката е мебел, съдържаща широк набор от понятия. Закачалката за антре може да варира от проста система с лостчета за окачване, до мебелна композиция, съчетала в себе си гардероб, шкаф за обувки, скрин, огледало, поставка за шапки и много други елементи.

Като цяло, закачалките за антре могат да бъдат стенни закачалки и статични закачалки. Вие можете да изберете както тяхната форма, така размера им и подходящите за вас елементи, които да съдържат.

Портманто за антре обичайно е композиция от мебели за връхни дрехи и други вещи за съхранение. Портмантото може да се изгради от отворени или затворени рафтове и обичайно съдържа гардеробно отделение за висящи дрехи, шкаф за обувки и редица други елементи. Често към него се монтира огледало.

Портманто за антре е много практична мебел, подходяща за антрета със всякакви размери. За обемните антрета, можете да изберете цяла композиция, с много функции, която да съхрани голяма част от дрехите и вещите в дома. Ако антрето е с размер, неподходящ за употреба на много и различни мебели, чудесен избор е компактно портманто, с тесен профил, огледало, вграден шкаф за обувки, закачалка за връхни дрехи и поставка за шапки.Цялостно обзавеждане за антре от Мебели за Теб.

Обзавеждане - Антре за Теб

Обзавеждане за антре, с елегантен и артистичен дизайн, снимка.

Цялостното обзавеждане за антре е често предпочитано от много клиенти, поради удобството, изгодните цени и елегантно съчетания стил в мебелния дизайн.

Цялостното обзавеждане за антре преминава през няколко етапа. Като начало, се стартира с архитектурен и дизайнерски проект на антрето, съобразен изцяло с условията на коридора, електро инсталацията и максималната ефикасност на помещението.

Архитектурният проект за антре е напълно безплатен за нашите клиенти. Той се изработва от нашите опитни архитекти и специалисти, предлага се в 3D вариант и е допълнен от безплатна консултация.

След архитектурния проект на антрето и на мебелите за тяхното обзавеждане, стартира изработката на максимално подходящите мебели. Обзавеждането на антрето завършва с монтаж на мебелите на избраните места.

Фирма Мебели за теб е дългогодишен производител на качествени мебели за антре и стаи за дома. Фирмата предлага различни видове мебели за обзавеждане на кухни, спални, коридори и други помещения, на изгодни цени.

От години нашия мебелен магазин предлага разнообразни мебели за антре и дома, на изгодни цени и радва клиентите с доброто си отношение и мебелни услуги, с чудесно качество. Нашите клиенти стават наши приятели. Мнения за нас, нашите продукти и услуги, можете да намерите на страница » Референции.


Допълнителна информация относно мебели за коридор и обзавеждане за антре, може да намерите на специализираните ни страници или в някоя от статиите по-долу.
МEБЕЛИ

   

АНТРЕ (КОРИДОР)

   

“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА АНТРЕ оборудване на антрета мебели дизайн интериор снимки гардероби шкафове за обувки портманто закачалки цялостно пълно коридор проект фирма производител информация снимки цени obzavejdane antre oborudvane koridor antreta firma snimki proizvodstvo izrabotka ceni interior idei obzavegdane koridori

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::