Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ХОЛ  »  ХОЛ  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Обзавеждане за хол. Холно обзавеждане, снимка - отидете на Мебели

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Обзавеждане за хол. Холно обзавеждане, мебели за обзавеждане на холове и холен ъгъл. Холни гарнитури.Обзавеждане за хол.

Обзавеждане на хол

Холен ъгъл, обзавеждане със секция и стенна етажерка, снимка.

Обзавеждането на хол е процес, който минава през няколко етапа. Основните стъпки при обзавеждането на хол са архитектурния проект, свързан с размера и формата на хола. От основно значение при обзавеждане на съвременния хол са също дизайна и интериора на останалите стаи от дома.

Холът е една от най-важните стаи в дома. Често ние го ползваме като всекидневна, каним там гости, приятели, в него четем или почиваме, пред телевизора. Холът е нашето лице пред посетителите и ние желаем в него да има подходяща атмосфера, съответстваща на индивидуалния ни вкус и стил.

Обзавеждането за хол е свързано като начало с избора на подходящите мебели, съобразно основната функция, за която го ползваме. Ако през повечето време го ползваме като всекидневна, ние ще пожелаем да сложим него свой работен кът. Ако каним често гости, вероятно ще искаме там да присъстват масичка за кафе, витрини, с наши снимки и колекции или стенни етажерки. Ползваме ли го за вечерен отдих, вероятно акцентът в обзавеждането ще бъдат секция със система за домашно кино, шкафът за телевизор или библиотеката.

Днес съвременният хол разполага с многобройни възможности за стилно обзавеждане, в модерен и класически стил. Интериорът на хола се обогатява непрекъснато с нови мебели, елементи и компактни композиции. Чудесен елемент за внасяне на елегантност и уют е вграденото в мебели осветление, създаващо луксозна и интимна обстановка в хола.

Ние сме наясно важното значение, което има хола за дома и се стремим да създадем в интериора му индивидуалност, движение и стил, със съвременни и елегантни мебели, отговарящи на вашето виждане за красив дизайн у дома.


Обзавеждане на хол - мебели и дизайн.

Обзавеждане на хол, мебели

Обзавеждане хол с холна секция, шкаф за телевизор и мека мебел, снимка.

Фирма Мебели за теб е дългогодишен производител на качествени мебели за хол и стаи за дома. Фирмата предлага различни видове мебели за обзавеждане на кухни, спални, коридори и други помещения, на изгодни цени.

Нашата мебелна фирма предлага разнообразни модели мебели за обзавеждане на хол - холна маса, помощна масичка, секции и витрини за хол, библиотека, шкафове за телевизор, стенни шкафове, шкаф за хол с чекмеджета и други мебели и холни аксесоари.

Мебелите за обзавеждане на хол се предлагат със стандартни и нестандартни размери, спрямо размера на ъглите, в които ще бъдат монтирани. Те могат да бъдат изработени изцяло по формите на хола, с максимална ефективност за употреба.

Мебелите за обзавеждане на хол се изработват от устойчиви, трайни и лесни за поддръжка материали, с дълъг живот - МДФ или ЛПДЧ и кантове към всяка плоча. Всички мебели се предлагат в класически или съвременен дизайн, подходящ за интериора и обзавеждането на хола.

Мебелите за обзавеждане на хол се предлагат в над 80 цвята по RAL, едноцветни, в два цвята, в няколко цвята, с дървесен декор на орех, дъб, круша, череша, елша, бук и редица разцветки, съобразно стила на хола. Можете да намерите допълнителна информация за всеки отделен вид мебели за хол, на специализираните ни страници.


Обзавеждане на хол с етажерки, секции, витрини и библиотека.

Обзавеждане на холове

Обзавеждане на хол с библиотека, под формата на голяма бяла стенна етажерка, снимка.

Холните секции, витрини, етажерки и библиотека са от основно значение за организиране на холното пространство.

Секциите за хол са необходима и полезна мебел в дома, с добра вместимост. Секциите за хол могат да бъдат с витрини, лавици, чекмеджета, шкаф за телевизор, уредби и други елементи. При изборът на секция, най-важни са подходящият размер и необходимите за вашия хол отделения, които тя да съдържа.

Етажерките за хол са изключително практични, организират добре пространството и пестят мебелна площ. Те могат да бъдат стенни етажерки, статични, тип библиотека, вградени в ниша, декоративни и други модели. Етажерките могат да се поставят на много места в хола и са подходящи както за гоеми холове, така и за площи с по-малък размер.

Витрините за хол са подходящи за съхранение на вещи, които изискват запазване от прах и атмосферни условия. Витрините за хол могат да бъдат колонни, витрини с чекмеджета, с долен шкаф, стъклени или плътни рафтове, стенни и други модели.

Холната библиотека може да бъде цялостна обемна конструкция или да се разпредели на малки части, монтирани на различни места в хола и други стаи от дома. Библиотеката може да бъде статична, стенна, витринна и други модели. При избор на голяма библиотека, особено подходящо е вграждането й в ниша, за освобождаване на пространство в хола.


Обзавеждане на хол с холна маса и помощни масички.

Обзавеждане с холна маса

Стилно обзавеждане на хол, холна маса с подвижен модул, снимка.

Холната маса може да бъде различни модели - сервизна маса, ниска холна маса, маса за кафе, декоративна маса и други модели. Тя се състои от носеща част и плот. Носещата част се изработва от ЛПДЧ, докато плотовете могат да бъдат от стъкло, МДФ, гранит, технически камък, ЛПДЧ и други материали.

Помощните масички за хол са удобни, мобилни и много практични. Те могат да бъдат стандартни или сервизни, на колелца. Най-предпочитани за хол обичайно са стационарните масички. След употребата им за сервиз, те могат да се декорират и да се превърнат в елегантна част от холния интериор.

Всички маси за хол могат да бъдат с форми, размер и оборудване, предпочитано от клиента. Към тях могат да се прибавят рафтове, мини шкафове, дори и вградено осветление, внасящо в хола допълнителен стил и уют.


Обзавеждане на хол с шкаф за телевизор, стенен шкаф и шкаф с чекмедже.

Обзавеждане хол с шкафове

Обзавеждане за хол, фокусирано върху медиен шкаф за телевизор, снимка.

Шкафовете за хол са важен акцент в холното обзавеждане и организацията на вещите у дома.

Шкафът за телевизор понякога е предпочитана алтернатива на секцията с отделение за телевизор. Той може да бъде с различна форма, размер и отделения. Нашата мебелна фирма предлага шкаф за телевизор с чекмеджета, с долен шкаф и вратички, рафтове, големи шкафове със система за домашно кино, маси за телевизор, стенни шкафове, шкафове - стойки и други модели.

Стенните шкафове за хол, подобно на етажерките, са много практични, пестят място, имат отлична вместимост и с подходящо оформление могат да се превърнат в елегантен декоративен елемент от холото обзавеждане. Стенният шкаф може да бъде правоъгълен - вертикален или хоризонтален, квадратен, с нестандартна форма, да е самостоятелен, да е допълнение към холна секция или да се съчетае с етажерки и други холни мебели.

Шкафовете с чекмеджета за хол са удобен и често предпочитан елемент в обзавеждането за хол. Те са мобилни, удобни и пестят пространство с тесния си профил. Шкафът с чекмедже може да бъде хоризонтален, с две чекмеджета едно над друго или няколко, подредени в два реда. Вертикалните шкафове са стандартно с повече чекмеджета, наредени едно над друго. Шкафовете с чекмеджета може да се оборудват и с допълнителни отделения с вратички, рафтове и декоративни аксесоари.


Цялостно обзавеждане за хол от Мебели за Теб.

Обзавеждане - Хол за Теб

Обзавеждане за хол, с елегантен модерен дизайн в бяло, тъмнокафяво и оранжево, снимка.

Цялостното обзавеждане за хол е предпочитано от много клиенти, поради удобството, изгодните цени и елегантно съчетания стил в мебелния дизайн.

Цялостното обзавеждане за хол преминава през няколко етапа. Като начало, се стартира с архитектурен и дизайнерски проект на хола, съобразен изцяло с условията и размера, електро инсталацията и максималната ефикасност на помещението.

Архитектурният проект за хол е напълно безплатен за нашите клиенти. Той се изработва от нашите опитни архитекти и специалисти, предлага се в 3D вариант и е допълнен от безплатна консултация.

След архитектурния проект на хола и на мебелите за неговото обзавеждане, стартира изработката на подходящите мебели. Обзавеждането на хола завършва с монтаж на мебелите в избраните места.

Фирма Мебели за теб е дългогодишен производител на качествени мебели за хол и стаи за дома. Фирмата предлага различни видове мебели за обзавеждане на кухни, спални, коридори и други помещения, на изгодни цени.

От години нашия мебелен магазин предлага разнообразни мебели за хол и дома, на изгодни цени и радва клиентите с доброто си отношение и мебелни услуги, с чудесно качество. Нашите клиенти стават наши приятели. Мнения за нас, нашите продукти и услуги, можете да намерите на страница » Референции.


Допълнителна информация относно обзавеждане на хол и холни мебели, може да намерите на специализираните ни страници или в някоя от статиите по-долу.МEБЕЛИ

   

ХОЛ

   

“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ХОЛ холно оборудване на мебели дизайн етажерки секции витрини библиотеки холни маси шкафове за телевизор стенен шкаф с чекмедже цялостно пълно проект интериор гарнитури ъгли фирма производител изработване информация снимки цени obzavejdane hol holno oborudvane holni ygli garnituri snimki ceni firmi proizvoditel izrabotvane porachka obzavegdane

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::