Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

РЕМОНТ НА МЕБЕЛИ, ПОПРАВКА НА МЕБЕЛИ  »  МЕБЕЛИ - УСЛУГИ  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Ремонт на мебели. Поддръжка на мебели. Подмяна на мебелни части. Мебели - поправка и ремонтиране - към Мебели, начало

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Ремонт на мебели. Поддръжка на мебели. Подмяна на мебелни части. Мебели - поправка и ремонтиране.Ремонт на мебели, поправка на мебели и мебелни части.

Ремонт на мебели

Ремонт на мебели, снимка.

Фирма “Мебели за теб” предлага гама от професионални услуги по ремонт на мебели, поправка на мебелни части и мебелна поддръжка. Предлагаме ремонт на мебели за кухня, ремонт на мебели за хол, поправка на мебели за спалня и мебели за антре. Фирмата ремонтира мебели и мебелни части на широка гама мебелни продукти, изработени от различни производители.

Фирма “Мебели за теб” изработва български мебели от много години. Нашите фирмени специалисти са с продължителен опит и работят с професионална техника, което ни позволява да предлагаме качествени услуги по ремонт и поддръжка на всякакви мебели.

Фирмата има специализирано звено от майстори за възстановяване, ремонт и поправка на мебели. Специалистите ни работят със съвременни технологии и продукти, като извършват услуги по ремонт на дървени и ламинирани мебели, пребоядисване и полиране на мебели и мебелни аксесоари и възстановяване на корпусна и мека мебел.


Поддръжка на мебели.


Нашата мебелна фирма предлага поддръжка на различен тип мебел, независимо от модела и производителя. Извършваме професионална и качествена поддръжка на всякакъв тип мебели - мебели от дърво, модулни мебели, ламинирани мебели, корпусна и мека мебел и други видове мебели, на изгодна цена.


Подмяна на мебелни части.


Фирма “Мебели за теб” предлага услуги по подмяна на мебелни части и доставка на резервни части за мебели.

Нашата мебелна фирма подменя всякакви части за мебели, като дефектирали панти, водачи, увиснали врати на гардероб, счупени части на мебели за кухня, чекмеджета, рафтове и други мебелни аксесоари.

Извършваме също професионална подмяна и качествен ремонт на врати за различни мебели - вратички на кухненски шкафове, нощни шкафчета, скринове, контейнери, ракли, гардероби и други мебели с врати, на изгодни цени.


За допълнителна информация относно мебели и мебелни услуги, може да разгледате някоя от долните статии.
МEБЕЛИ

   

МЕБЕЛИ - УСЛУГИ

   

“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
РЕМОНТ НА МЕБЕЛИ ПОПРАВКА мебелна фирма услуги по поддръжка цени информация дървени пребоядисване полиране възстановяване смяна подмяна на врати информация remont na mebeli popravka poddrujka uslugi firma mebelna ceni smiana chasti polirane preboiadisvane vazstanoviavane

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::