Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

ШКАФ ЗА ОБУВКИ  »  КОРИДОР  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Шкаф за обувки. Видове шкафове за обувки, снимка - отидете на Мебели

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Шкаф за обувки. Видове шкафове за обувки. Шкаф за обувки с механизъм. Хоризонтален и вертикален шкаф за обувки. Шкафове за обувки с чекмеджета и врати.Шкаф за обувки.

Шкаф за обувки

Шкаф за обувки с тесен профил и механизъм, снимка.

Шкафът за обувки може да бъде различни модели - шкаф за обувки с механизъм, вертикален шкаф за обувки, хоризонтален шкаф за обувки, шкаф за обувки с врати и чекмеджета и други модели.

Шкафовете за обувки са едни от най-практичните мебели за коридор. Обувките, които ползваме, според сезона, се натрупват бързо в коридора и постепенно започваме да търсим къде да ги съхраним. Дори да ползваме мебел за обувки в друга стая, шкафът за обувки в антрето става необходим, поради удобството, което създава.

Едно от първите неща, които е добре да определим, преди покупка, е размерът и вида на подходящия шкаф за обувки. Това се определя спрямо размера на коридора, както и големината на най-обемните обувки.

Добре е преди избора да решите също какъв обем обувки ще съхранявате в шкафа - само сезонните обувки или всички такива. Ако коридорът ви е голям, можете да изберете обемна мебел, с врати и чекмеджета. Ако пък разполагате с по-тясно антре, можете да се спрете на хоризонтален шкаф за обувки, с тънък профил, за съхранение на сезонни обувки. Чудесно решение при липса на достатъчно място е и комбинация от стенен шкаф за обувки, монтиран на стената в антрето, с подходяща височина и огледало над него, съчетан с гардероб - колона за антре.Шкаф за обувки - материали и цветове.

Шкаф за обувки, материали

Елегантен шкаф за обувки, с дървесен декор, снимка.

Шкафът за обувки се изработва от изключително устойчиви, трайни и лесни за поддържане материали, с дълъг живот - МДФ или ЛПДЧ, с кантове към всяка плоча. Шкафове за обувки могат да се изпълнят в класически или модерен, съвременен дизайн, подходящ за интериора на коридора ви.

Шкафовете за обувки се предлагат в над 80 цвята по RAL, едноцветни, двуцветни, в няколко цветови палитри и с дървесен декор, в различни мотиви - орех, дъб, круша, череша, елша, бук и редица разцветки, съобразно стила на различни антрета.

Ако избирате шкаф за обувки, като самостоятелна мебел, добре е основния цвят или гама от цветове да съвпадат с разцветките на останалите мебели в коридора. Подобни изисквания се отнасят и за обкова на шкафа - внимавайте той да бъде сходен като материал и цвят с дръжките на другите мебели - гардероби, порманто или закачалки, както и с дръжките на интериорните врати.

Фирма Мебели за теб е дългогодишен производител на качествени шкафове за обувки, мебели за коридори и други стаи за дома. Мебелите, производство на нашата фирма са с отлично качество, дълъг живот и на изгодни цени, с редица промоции. При поръчка, изготвяме за клиентите безплатен проект за антре и безплатна консултация по обзавеждане.Шкаф за обувки - размери и модели.

Шкаф за обувки, модели

Два шкафа за обувки, стенен и статичен, със стилен дизайн, снимка.

Шкафовете за обувки се предлагат със стандартни и нестандартни размери, спрямо размера на коридора, в който ще се монтират. Те могат да бъдат изработени съобразно формите на антрето, с максимална ефективност за употреба. Всички шкафове за обувки се предлагат с разнообразен и стилен мебелен обков, крачета, дръжки и панти, производство на известните фирми Блум, Хефеле, Лама и др.

Шкафът за обувки може да бъде с различно външно и вътрешно разпределение, в зависимост от желанието на клиента. Обичайно шкафовете за обувки се поръчват с две врати, с две врати и чекмеджета, само с чекмеджета, само с вратички, както и други нестандартни модели, в зависимост от необходимата вместимост. Шкафовете за обувки могат да са статични - с малки или високи крачета, а нерядко и стенни шкафчета.

Шкафът за обувки може да се оборудва с механизъм. Шкафовете за обувки с механизъм са практични и удобни. Силно препоръчително е да са качествени и надеждно закрепени при монтажа, с оглед поемане тежестта на вещите и напрежението, създавано при отваряне. Освен механизъм за обувки, шкафът може да бъде изработен и с механизъм за стандартни чекмеджета, с плавно или телескопично отваряне.

Шкафът за обувки се предлага с различни възможности за изработка. По желание, шкафовете за обувки могат да бъде произведени в комплект с други мебели за антре, в единен дизайн. Всички шкафчета за обувки имат възможност за влагане на декоративни елементи, отговарящи на стила на коридора.Защо шкаф за обувки от Мебели за Теб?

Шкафове за обувки - за Теб

Шкаф за обувки с артистичен дизайн, съчетан с други мебели за антре, снимка.

Шкафовете за обувки могат да бъдат поръчани като самостоятелни мебели или да са част от цялостно обзавеждане за коридор, със портманто, закачалка, огледало и други мебели за антре, изпълнени в съвременен, елегантен стил и дизайн.

Нерядко клиентите предпочитат шкафовете за обувки да бъдат изработени като част от цялостно обзавеждане за антре. Секция Антре за Теб ви предлага едно цялостно обзавеждане, с грижа за вашия комфорт. Към пълното обзавеждане за коридор, предоставяме безплатен проект за антре и безплатна консултация.

От години нашия мебелен магазин предлага шкафове за обувки, мебели за коридор и дома, на изгодни цени и радва клиентите с доброто си отношение и мебелни услуги, с чудесно качество. Нашите клиенти стават наши приятели.

Мнения за нас, нашите артикули и услугите, която извършваме, можете да намерите на страница » Референции.


Допълнителна информация относно мебели за коридор и обзавеждане за антре, може да намерите на специализираните ни страници или в някоя от статиите по-долу.
МEБЕЛИ

   

АНТРЕ (КОРИДОР)

   

“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
шкаф за обувки с механизъм вертикален с чекмеджета врати шкафове модели поръчка изработване производител мебелна фирма информация снимки цени shkaf za obuvki s mehanizam shkafove ceni porychka firma mebelna snimki 6kaf izrabotka 6kafove

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::