Мебели Юпитер, производител на мебели - снимка

www.mebeli-2u.eu

МEБЕЛИ 2U  
тел.   0878 355 251

ЗАКАЧАЛКА ЗА АНТРЕ  »  КОРИДОР  »  МЕБЕЛИ

СПЕЦИАЛНИ:

Майстор Мебели - как?

Полезни съвети за мебели

Мебели - статии и съвети, снимка
Закачалка за антре. Видове закачалки за коридор, снимка - отидете на Мебели

   MEBELI TO YOU .EU  

Добре Дошли в сайта Мебели за Теб! Какво ново днес? »

Закачалка за антре. Видове закачалки за коридор. Стенна закачалка, закачалка с огледало и нестандартни закачалки за антре.Закачалка за антре.

Закачалка за антре

Модерна закачалка за дрехи, с огледало, чекмедже и шкаф за обувки, снимка.

Закачалката за антре се въплъщава в различни модели - стенна закачалка за антре, статична закачалка за коридор, закачалка с огледало, закачалка с тръбен лост, закачалка, тип портманто и други модели.

Закачалките за коридор могат да бъдат изключително разнообразни, като форма, размер и функции. Закачалките са мебели, започващи от малки плочи с платки за окачване и стигат до цяла композиция, съдържаща скрин, шкаф за обувки, гардероб за дрехи, поставка за шапки, огледало и други аксесоари за антре.

При избор на подходяща закачалка, като начало трябва да се помисли каква вместимост очакваме от нея, за да определим съдържащите елементи. Добре е да съобразим и точните размери на антрето, както и удобния ъгъл, в който закачалката ще се впише най-практично.

Ако в антрето ви вече има гардероб, скрин, огледало и шкаф за обувки, вероятно се нуждаете от стандартна закачалка за връхни дрехи, с лостова система и поставка за шапки.

Ако в антрето ви няма достатъчно пространство за отделни мебели, може да изберете компактна многофункционална закачалка, с монтирани към нея шкаф, гардероб, огледало или други, подходящи за вашата потребност аксесоари.Закачалки за коридор - материали и цветове.

Закачалки за антре, материали

Закачалки за връхни дрехи, едната с лост и поставка за шапки, снимка.

Закачалките за антре се изработват от изключително устойчиви, трайни и лесни за поддържане материали, с дълъг живот - МДФ или ЛПДЧ, с кантове към всяка плоча. Закачалките могат да се изпълнят в класически или модерен, съвременен дизайн, подходящ за интериора на коридора ви.

Преди да изберете подходящата за вас закачалка, препоръчително е да съобразите дизайна и нейният обков да съвпада с основната цветова гама на коридора. Огледайте добре останалите мебели за антре, не забравяйте да обърнете внимание и върху цвета на дръжките на интериорните врати.

Закачалките за коридор се предлагат в над 80 цвята по RAL, едноцветни, двуцветни, в няколко цветови палитри и с дървесен декор, в различни мотиви - орех, дъб, круша, череша, елша, бук и редица разцветки, съобразно стила на различни антрета.

Всички закачалки, производство на нашата мебелна фирма,се предлагат с разнообразен и стилен мебелен обков, крачета, дръжки и панти, производство на известните фирми Блум, Хефеле, Лама и др.

Фирма Мебели за теб е дългогодишен производител на качествени закачалки, мебели за коридори и други стаи за дома. Мебелите, производство на нашата фирма са с отлично качество, дълъг живот и на изгодни цени, с редица промоции. При поръчка, изготвяме за клиентите безплатен проект за антре и безплатна консултация по обзавеждане.Закачалка за антре - размери и модели.

Закачалка за антре, модели

Бяла стенна закачалка, мини модел, с поставка за шапки и окачвания за връхни дрехи, снимка.

Закачалките за антре се предлагат със стандартни и нестандартни размери, спрямо размера на коридора, в който ще се монтират. Те могат да бъдат изработени съобразно формите на антрето, с максимална ефективност за употреба.

Закачалката за коридор може да бъде с различно външно и вътрешно разпределение, в зависимост от желанието на клиента. Обичайно компактните закачалки се избират с поставка за шапки и лост за дрехи. Предпочитани са и закачалки за антре, с огледало. При необходимост от допълнителна вместимост, закачалката може да бъде изградена и като портманто, с гардероб, шкаф за обувки, скрин и други отделения.

Закачалките за антре се предлагат с различни възможности за изработка. По желание, закачалките могат да бъде произведени в комплект с други мебели за антре, в единен дизайн. Всички закачалки имат възможност за влагане на декоративни елементи, отговарящи на стила на коридора.Защо закачалки за антре от Мебели за Теб?

Закачалки за антре - за Теб

Елегантна закачалка за дрехи, в черен цвят, с огледало и скрин, снимка.

Закачалките за антре могат да бъдат поръчани като самостоятелни мебели или да са част от цялостно обзавеждане за коридор, със скринове, гардероби, огледало и други мебели за антре, изпълнени в съвременен, елегантен стил и дизайн.

Нерядко клиентите предпочитат закачалките да бъдат изработени като част от цялостно обзавеждане за антре. Секция Антре за Теб ви предлага едно цялостно обзавеждане, с грижа за вашия комфорт. Към пълното обзавеждане за коридор, предоставяме безплатен проект за антре и безплатна консултация.

От години нашия мебелен магазин предлага закачалки за антре, разнообразни мебели за коридор и дома, на изгодни цени и радва клиентите с доброто си отношение и мебелни услуги, с чудесно качество. Нашите клиенти стават наши приятели.

Мнения за нас, нашите артикули и услугите, която извършваме, можете да намерите на страница » Референции.


Допълнителна информация относно мебели за коридор и обзавеждане за антре, може да намерите на специализираните ни страници или в някоя от статиите по-долу.

МEБЕЛИ

   

АНТРЕ (КОРИДОР)

   

“Мебели за теб!” - последвай своя уникален вкус!

ЕТИКЕТИ
ЗАКАЧАЛКА ЗА АНТРЕ модели коридор стенна закачалки с огледало антрета изработване поръчка цени мебелна фирма производител директен стенниинформация снимки zakachalka za antre zaka4alki stenni koridor ceni snimki izrabotvane porychka firma mebelna

Магазин “МЕБЕЛИ ЗА ТЕБ!”   Телефон: + (359) 878 355 251   + (359) 878 355 250   e-mail: mebeli.2u@gmail.com   Уеб: www.mebeli-2u.eu

:: Всички права запазени! www.mebeli-2u.eu  2011 :: Copyright ©, Designed, Supported, Authorship, SEO: web.designs.bg@gmail.com :: Лиценз ::